Al 20 jaar een begrip in woning inrichting

Met alle topmerken leveren wij kwaliteit!

Timmermans Interieurs viert trots twee decennia als het toonaangevende adres voor verfijnde woninginrichting. Sinds onze oprichting hebben we een naam opgebouwd die synoniem staat voor tijdloze elegantie, buitengewone kwaliteit en ongeëvenaarde service.

Bij Timmermans Interieurs geloven we in het leveren van niets minder dan het allerbeste. Daarom werken we samen met de topmerken in de industrie om u een uitgebreide selectie van hoogwaardige meubelen, accessoires en interieurproducten aan te bieden. Of het nu gaat om tijdloos design, innovatieve functionaliteit of duurzaam vakmanschap, wij brengen kwaliteit tot leven in elk detail van uw interieur.

Dankzij onze expertise en toewijding hebben we gedurende twee decennia vertrouwen opgebouwd en zijn we er trots op dat we uw partner mogen zijn bij het verwezenlijken van uw interieurdromen. Ervaar de onderscheidende kwaliteit en tijdloze stijl die Timmermans Interieurs tot een begrip maakt in de wereld van woninginrichting.

Afspraak maken
Wat vertellen onze klanten
 • Vakmanschap in 1 woord. Helpen je erg goed met kleuren decoratie. Heel goed team en super vriendelijke mensen zakelijk maar ook privé.

  Basiel martinet

  Google review

 • Zeer professioneel bedrijf, personeel is erg benieuwd naar de wensen van de klant en zal er alles aan doen om ons op het gemak te stellen.

  Rik Fermont

  Facebook review

 • Geweldig geholpen met onze nieuwe vloer geleverd door Timmermans echt een aanrader voor iedereen

  Christiaan van Loenhout

  Facebook review

 • Zeer goed bedrijf, zeer te vrede, klant vriendelijk personeel.

  Marciano Lekaj

  Facebook review